Laatst bijgewerkt op 09-10-2023

Welkom bij ME Events & More! We zijn blij dat je onze website bezoekt. Hieronder vind je de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van onze website. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met deze voorwaarden. Als je het niet eens bent met een van deze voorwaarden, vragen we je vriendelijk om onze website niet te gebruiken.

1. Informatie over ME Events & More

ME Events & More is een eenmanszaak gevestigd in Oss, Nederland, die maatwerk levert op het gebied van evenementenplanning, zoals bruiloften, verjaardagen en feesten.

2. Gebruik van de Website

2.1. Toegang tot de website: Je mag onze website gebruiken voor legale doeleinden en in overeenstemming met deze voorwaarden.

2.2. Gegevensverzameling: We maken gebruik van Matomo Analytics om websiteverkeer te analyseren, maar we delen geen persoonlijke gegevens met derden systemen. Bij het invullen van een contactformulier verzamelen we alleen de gegevens die nodig zijn voor dat specifieke doel, en we behandelen deze gegevens met de grootst mogelijke zorg in overeenstemming met ons privacybeleid.

3. Intellectueel Eigendom

De inhoud op deze website, inclusief tekst, afbeeldingen, logo’s en andere materialen, is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Het kopiëren, verspreiden of reproduceren van de inhoud zonder onze uitdrukkelijke toestemming is niet toegestaan.

4. Aansprakelijkheid

4.1. Wij streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken op onze website. We kunnen echter niet garanderen dat alle informatie foutloos en volledig is.

4.2. We zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van onze website, inclusief, maar niet beperkt tot, directe, indirecte, incidentele of gevolgschade.

5. Wijzigingen en Updates

We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. We zullen de datum van de laatste wijziging bovenaan dit document bijwerken. Het is jouw verantwoordelijkheid om deze voorwaarden regelmatig te controleren op updates.

6. Contact

Als je vragen hebt over deze algemene voorwaarden of onze website, neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon.

Bedankt voor het bezoeken van ME Events & More. We wensen je veel plezier bij het verkennen van onze website en hopen je in de toekomst van dienst te kunnen zijn!