Verfijnd

Kunstenaars van Onvergetelijke Evenementen

Met een specialisatie in het tot leven brengen van unieke en gedenkwaardige ervaringen voor elk soort gelegenheid.

Ervaren

Het creëren van onvergetelijke evenementen met passie en expertise

Bij ME Events & More doen we dingen met een frisse twist! Ons team barst van de creativiteit, ervaring en heeft een scherp oog voor wat echt cool is. Wij toveren elk event om in iets unieks. Of je nu een droombruiloft plant, een verjaardag wil knallen, of een onvergetelijk feestje organiseert, wij zorgen dat het gebeurt! We zetten altijd dat extra stapje om te zorgen dat jouw dag niet alleen onvergetelijk is, maar ook alle verwachtingen overtreft. Samen met ons wordt jouw evenement een verhaal dat nog jarenlang wordt doorverteld!

Ervaren

Ontmoet de Toppers Achter de Schermen

Ontdek wie onze sterren zijn die elke dag weer zorgen voor ons succes!

Melissa

Bloemendesigner & Event Planner

Ik ben helemaal in mijn element als ik creatief bezig kan zijn. Daarnaast pak ik graag de leiding over de planning, zodat elk evenement er fantastisch uitziet en perfect verloopt.

Maikel

Crew & Decor Bouwer

Voor mij draait alles om creatief én technisch bezig zijn. Als licht- en geluidsman in de evenementenwereld, maar ook als bouwer van decor en meubels, voel ik me helemaal op mijn plek.

Marco

Crew & Decor Bouwer

Al meer dan 50 jaar zit ik in deze branche. Wat ooit begon als hobby, is nu mijn werk en ik geniet er nog elke dag van.

Realiseren van Onvergetelijke Evenementen sinds 2012

Onze passie? Het creëren van unieke en onvergetelijke momenten voor elke speciale gelegenheid die je maar kunt bedenken.