Onze Diensten

We brengen jouw evenement tot leven met een frisse touch! Of het nu gaat om stijlvolle bloemcreaties, moderne meubels of sfeervolle verlichting, wij hebben alles in huis om de perfecte sfeer te creëren.

Verfijnd

We Verzorgen Onvergetelijke Evenementen met Onze Diensten

Bij ME Events & More zetten we alles op alles om jouw evenement onvergetelijk te maken. Met een breed scala aan diensten, van strakke evenementenplanning tot creatieve bloemendesigns, stijlvolle meubels en unieke decoraties, zorgen we dat jouw dag niet alleen speciaal, maar ook helemaal ‘jou’ wordt.

Evenement Styling

Bij ME Events & More zorgen we voor een perfect gestyled evenement. We nemen elk detail uit handen, zodat jij kunt genieten van een vlekkeloze en stressvrije dag.

Bloemstukken

We ontwerpen schitterende bloemarrangementen die naadloos aansluiten op het thema van jouw evenement, waardoor elk detail onvergetelijk wordt.

Meubels & Decoratie

We bieden alles van chique meubilair tot elegante decoraties om jouw locatie om te toveren tot een droomsetting.

Een Simpel en Efficient Proces voor Jouw Evenement

1. Kennismaking

Het is superbelangrijk dat we perfect bij jouw idee of event passen. Daarom starten we altijd met een gezellige meet-up om alles door te nemen!

2. Offerte samenstellen

We duiken erin en brainstormen over jouw ideeën en wensen. Op basis daarvan stellen we een offerte samen. En hey, wil je iets aanpassen na akkoord? Geen zorgen, we passen het samen aan om het helemaal naar jouw zin te maken!

cel-cake-weddingCreated with Sketch.

3. Uitvoering

De grote dag kan best spannend zijn. Geen stress, wij hebben alles tot in de puntjes geregeld en nemen alle zorg uit handen!

Plezier in Ons Werk

Bij ME Events & More draait alles om plezier in ons werk. Dag in, dag uit duiken we met een berg enthousiasme en passie in de wereld van evenement styling. We vinden het geweldig om creatief te zijn, unieke concepten te bedenken en de dromen van onze klanten werkelijkheid te laten worden. Elke nieuwe uitdaging bij een event vinden we fantastisch, en we zijn ervan overtuigd dat je ons plezier en enthousiasme terugziet in het eindresultaat.

Neem Contact op voor Meer Informatie

We verzorgen evenement styling en facilitaire diensten voor van alles, van bruiloften en verjaardagen tot festivals en meer. Ben je benieuwd of jouw evenement ook bij ons past? Vraag het ons gerust!